۲۴ اسفند

تولید آرد گندم و جوی سبوس دار ارکانیک  توسط پژوهشگر جناب آقای مهندس مهدویان

نان سالم(سنتی) :
ضررهای نان سفید
دکتر کارل برای اطلاع بیش تر از ضررهای نان سفید توضیح می دهد: نان سفید (نانی که سبوس گندم آن کاملاً گرفته باشد) بزرگ ترین لطمه را به سلامتی مردم می زند. پوست گندم که به صورت سبوس در می آید و به وسیله الک کردن از آرد جدا می شود، آنقدر مواد لازم و مفیدی برای بدن دارد که آن را به نام پوسته عجیب و اسرارآمیز نامیده اند زیرا یکی از مهمترین اعمال حیاتی موجودات زنده اکسیاسیون گوگرد آلی است و در بدن انسان ماده ای به نام گلوتاتیون وجود دارد که این اکسیداسیون را انجام می دهد و گلوتاتیون از اسید گلوتامیک ساخته شده و این گلوتامیک باید به وسیله غذاها هر روز وارد بدن گردد و این ماده در هیچ یک از غذاها به اندازه ای که در گندم هست وجود ندارد، عجیب اینجا است که تمام اسید گلوتامیک موجود در گندم، در پوسته، یعنی سبوس آن جمع شده ودر آرد سفید مطلقاً وجود ندارد و آرد سفید تقریباٌ از نشاسته خالص ساخته شده است. بنابراین، نانی که از آرد سفید تهیه شده باشد یکی از مهم ترین اعمال حیاتی بدن را دچار وقفه می کند و آثار وعوارض بسیارمضری از آن ایجاد می شود.
.1- درنان سفید، فسفر و منیزیم که از عناصر حیاتی لازم برای بدن هستند وجود ندارد
گندم یکی از مهم ترین و غنی ترین منابع گیاهی فسفر و منیزیم است. این دو عنصر که وجود آ ن ها اهمیت حیاتی برای بدن انسان دارد فقط در سبوس گندم موجود است نه در آرد سفید. مولر در سال1935 کتابی نوشته است با عنوان ((نان و کمبود مواد غذایی )) و در آن تصریح کرده است که کمبود اسید فسفریک و ویتامین ب در نان،علت اصلی کرم خوردگی دندان است و می نویسد: ((در سوئیس اطفالی که نان سفید مصرف می کنند مبتلا به کرم خوردگی دندان می شوند ولی اطفالی که نان کامل، یعنی نانی که به مقدار کافی سبوس داشته باشد مصرف می نمایند ولو اینکه به هیچ وجه رعایت بهداشت دهان و دندان را نکنند به کرم خوردگی دندان مبتلا نمی شوند)). البته کرم خوردگی دندان ها فقط به این علت نبوده است و علل دیگری نیز دارد که آن ها هم به کمبود مواد غذایی در بدن مربوط است.
همچنین دلبه راجع به کمبود منیزیم در نان مطالعات زیادی کرده و پی برده است که این مسئله در بروز سرطان تأثیر دارد ودر حیواناتی که آزمایش کرده ثابت کرده است نان سفید استعداد بروز سرطان را در آن ها زیاد می کند در صورتی که نان سبوس دار این استعداد را ایجاد نمی کند. دلبه تحقیقات خود را در این باره در فوریه ی سال 1936 برای آکادمی طب با عنوان ((ضرر نان سفید)) ارسال کرده است.
در کتاب سرطان شناسی، صفحه ی 425، جلد اول نیز با عنوان ((کمبود منیزیم غذایی و خاصیت سرطان زایی آن))، همین مطلب را تأیید می کند و می گوید سابقاً نان یکی از غذاهایی بود که منیزیم زیادی در برداشت ولی امروزه باروش جدیدی که برای تهیه ی آن متداول است منیزیم آن بسیار کم است.
. 2- نان سفید در کاهش نسل بشر تأثیر دارد و آدمی را کم خون می کند
ویتامین ای که در ازدیاد نسل کمک می کند در مردمی که قوت غالب آن ها نان سفید است کمبود پیدا کرده و از این راه در کاهش نسل بشر دخالت می کند زیرا این ویتامین در جوانه گندم یافت می شود که ضمن نرم الک کردن آرد با سبوس خارج می شود.هم چنین ماده ای در جوانه گندم موجود است که از کم خونی بدن جلوگیری می کند و آن هم با سبوس، خارج شده و در آرد سفید وجود ندارد.
. 3- یبوست مزاج که ام الامراض بوده و خاص تمدن جدید است به وسیله نان سفید عالم گیر شده است
نوئل فیسنژر که یکی از سرشناس‌ترین دانشمندان کنونی است ثابت کرده است که یبوست مزاج زاییده تمدن جدید است زیرا مردم چون می خواهند نان خیلی سفید بخورند، سبوس آن را حذف می کنند وعلت مستقیم یبوست، حذف همین سبوس گندم است. به این جهت برای معالجه یبوست مزاج، بعضی از اطبا بیماران خود را با سبوس گندم معالجه می کنند.
ملاحظه بفرمایید کار بشر متمدن و دانشمند به کجا رسیده است که نان سفید بی سبوس می خورد که باعث یبوست مزاج می شود، ناچار سبوس خالص را روی آن می خورد که یبوستش علاج شود.
اگر آرد را به طور مناسبی الک کنند که سبوس گندم به اندازه کافیدر آن موجود باشد، باعث می شود که به سهولت مایعات را به خود جذب کرده و سپس در روده ها به تدریج آب را پس داده، مزاج را نرم کرده و لینت بخشیده و از طرف دیگر به طور ملایم روده ها را تحریک و به وسیله انقباضات، به دفع مواد کمک می کند.

4- در نان سفید، کاتالیزورهای لازم برای اعمال حیاتی بدن وجود ندارد
برای اینکه نان گندم خوب هضم و جذب شود و مواد مفید آن به سلول های بدن برسد باید دیاستازها و مواد معدنی موجود آن که حکم کاتالیزور را برای اعمال حیاتی بدن دارند در آرد گندم وجود داشته باشند ولی این ها نیز در سبوس موجودند.



اهمیت و جایگاه نان طبیعی سبوس دار در اسلام و روایات ائمه معصومین(علیهم السلام)
دین مبین اسلام که همواره به امر معاش و کیفیت مطلوب زندگی انسان توجهی ویژه دارد، تأمین نیازهای او را هم مد نظر قرار داده و آب را مایه «قوام» و تداوم زندگی و نان را زمینه برپا داشتن نماز، روزه، حج و دیگر واجبات برشمرده است.
رسول خدا(ص) فرموده اند:خَیْرُ طَعامِکُمُ الْخُبْزُ وَخَیْرُ فاکِهَتِکُمْ الْعِنَب؛بهترین خوراکتان نان و بهترین میوه تان انگور است.
نان بویژه نان گندم از باارزشترین مواد غذایی‌ست که خداوند برای بندگان خود از سر رحمت خلق کرده است.
نان اگر بطور طبیعی و بدون حذف سبوس مورد استفاده قرار گیرد در طول عمر تأثیر بسزایی دارد. نان جلوه رحمت الهی است و باید بدان توجه خاصی مبذول داشت. طب اسلامی در بیان اهمیت نان احادیث بسیار زیادی
برجای گذارده است. احادیثی که سراپا حکمت و پند است. معصومین (ع) از نان سبوس‌دار و آرد الک نکرده استفاده می‌کردند. از عایشه روایت شده که: سوگند به آن خدایی که محمد رسول اللّه (ص) را به حقیقت برانگیخت در خانه رسول (ص) الک نبود و آن جناب هرگز نانی که آرد آن را الک کرده باشند میل نکرد.
از انس بن مالک نقل کرده‌اند که رسول خدا (ص) هرگز نان سفید سبوس گرفته و الک شده میل نمی‌کرد.
از امام صادق (ع) نقل شده که فرمود: چون نماز صبح را خواندی، پاره نانی بخور تا با آن دهان خویش را خوش‌بو سازی، حرارت آن را فرو نشانی، دندان‌هایت را محکم سازی، لثه‌ات را استحکام بخشی، روزی خویش را بدست آوری و خوی خود را نیکو سازی.
سالمندان و علمای سالمند توجه کنند که نان سبوس‌دار میل کنند و هرگز عادت به خوردن نان‌های امروزی نداشته باشند. سبوس نان همه ویتامین‌های لازم برای بدن را در خود دارد. طبیعت نان، گرم مایل به اعتدال است. نان سبوس‌دار ملین طبع و پیشگیری‌کننده از چاقی‌ست. زود هضم می‌شود و رافع بواسیر و شقاق و سرطان معده و روده است. نانی که سبوس آن را گرفته باشند دارای خواصی برعکس نان سبوس‌دار است؛ پس نباید در اجتناب از آن تردید کرد. اگر نان سبوس دار همراه سیاه‌دانه، کنجد، رازیانه، زیره، شنبلیله و با میوه و سبزی میل شود غذایی کامل است و مصرف منظم آن سبب تقویت مزاج کهنسالان می‌شود.
یکی دیگر از نان های مفید برای بدن نان جو است که برای آن خواص اعجاب انگیزی ذکر شده است . متخصصین می گویند یکی از راههای کاهش اشتهای کاذب و کمک به کاهش وزن بدن ، خوردن جو پخته شده در ابتدای صبح و قبل از صبحانه می باشد. جو تاثیر بسزایی در کاهش کلسترول، فشار خون، چربی و کاهش خطر ابتلا به سرطان دارد. فیبر موجود در جو باعث می شود که این غذا به آهستگی در بدن هضم شود و در نتیجه فرد برای مدت طولانی تری سیر می ماند.
امام رضا (ع) در تعریف از این ماده شگفت انگیز می فرمایند: برتری نان جو برگندم ، همانند برتری ما بر دیگر مردمان است . هیچ پیامبری نیست که برای خورندۀ نان جو دعا نکرده و برای او برکت نخواسته باشد . و هیچ درونی نیست که جو ، بدان در آمده و همۀ دردها از آن بیرون نرفته باشد . جو ، خوراک پیامبران و غذای نیکان است.
* با توجه به مطالب فوق مصرف نان سبوس‌دار را برای عموم مردم جهت تحکیم سلامتی و طول عمر و مصون ماندن بدن از سرطان‌ها و سکته‌های مغزی و قلبی اکیدا توصیه می‌کنیم و بسیار ضروری و لازم است که از مصرف نان بدون سبوس جدا اجتناب شود.

نتیجه گیری
حال سوال مهم و کلیدی اینجاست که چرا با توجه به تاثیر شگفت انگیز نان در سلامت نسل بشر و اشارات فراوان ائمه معصومین به این مهم فراموش شده و همچنین تایید این مطلب از سوی دانشمندان مشهور عصر حاضر،به هیچ عنوان شاهد آثار مفید نان در سلامت مردم جامعه نیستیم؟جواب به سادگی و آسانی مشخص است.حذف سبوس از نان،استفاده از خمیر مایه که ماده ای شیمیایی است به جای خمیر ترش مرسوم در گذشته،استفاده از نمک شیمیایی به جای نمک طبیعی،استفاده از فولیک اسید و آهن شیمیایی به جای دانه های مقوی طبیعی همچون کنجد،سیاهدانه،زیره و....بله نان با این همه مواد شیمیایی به جای سلامتی برای جامعه ارمغانی جز ابتلا به سرطان،دیابت،کم خونی،یبوست،ورم معده و انواع مشکات گوارشی،سکته های مغزی و قلبی و...نخواهد داشت.


نان سالم(سنتی) :
ضررهای نان سفید
دکتر کارل برای اطلاع بیش تر از ضررهای نان سفید توضیح می دهد: نان سفید (نانی که سبوس گندم آن کاملاً گرفته باشد) بزرگ ترین لطمه را به سلامتی مردم می زند. پوست گندم که به صورت سبوس در می آید و به وسیله الک کردن از آرد جدا می شود، آنقدر مواد لازم و مفیدی برای بدن دارد که آن را به نام پوسته عجیب و اسرارآمیز نامیده اند زیرا یکی از مهمترین اعمال حیاتی موجودات زنده اکسیاسیون گوگرد آلی است و در بدن انسان ماده ای به نام گلوتاتیون وجود دارد که این اکسیداسیون را انجام می دهد و گلوتاتیون از اسید گلوتامیک ساخته شده و این گلوتامیک باید به وسیله غذاها هر روز وارد بدن گردد و این ماده در هیچ یک از غذاها به اندازه ای که در گندم هست وجود ندارد، عجیب اینجا است که تمام اسید گلوتامیک موجود در گندم، در پوسته، یعنی سبوس آن جمع شده ودر آرد سفید مطلقاً وجود ندارد و آرد سفید تقریباٌ از نشاسته خالص ساخته شده است. بنابراین، نانی که از آرد سفید تهیه شده باشد یکی از مهم ترین اعمال حیاتی بدن را دچار وقفه می کند و آثار وعوارض بسیارمضری از آن ایجاد می شود.
.1- درنان سفید، فسفر و منیزیم که از عناصر حیاتی لازم برای بدن هستند وجود ندارد
گندم یکی از مهم ترین و غنی ترین منابع گیاهی فسفر و منیزیم است. این دو عنصر که وجود آ ن ها اهمیت حیاتی برای بدن انسان دارد فقط در سبوس گندم موجود است نه در آرد سفید. مولر در سال1935 کتابی نوشته است با عنوان ((نان و کمبود مواد غذایی )) و در آن تصریح کرده است که کمبود اسید فسفریک و ویتامین ب در نان،علت اصلی کرم خوردگی دندان است و می نویسد: ((در سوئیس اطفالی که نان سفید مصرف می کنند مبتلا به کرم خوردگی دندان می شوند ولی اطفالی که نان کامل، یعنی نانی که به مقدار کافی سبوس داشته باشد مصرف می نمایند ولو اینکه به هیچ وجه رعایت بهداشت دهان و دندان را نکنند به کرم خوردگی دندان مبتلا نمی شوند)). البته کرم خوردگی دندان ها فقط به این علت نبوده است و علل دیگری نیز دارد که آن ها هم به کمبود مواد غذایی در بدن مربوط است.
همچنین دلبه راجع به کمبود منیزیم در نان مطالعات زیادی کرده و پی برده است که این مسئله در بروز سرطان تأثیر دارد ودر حیواناتی که آزمایش کرده ثابت کرده است نان سفید استعداد بروز سرطان را در آن ها زیاد می کند در صورتی که نان سبوس دار این استعداد را ایجاد نمی کند. دلبه تحقیقات خود را در این باره در فوریه ی سال 1936 برای آکادمی طب با عنوان ((ضرر نان سفید)) ارسال کرده است.
در کتاب سرطان شناسی، صفحه ی 425، جلد اول نیز با عنوان ((کمبود منیزیم غذایی و خاصیت سرطان زایی آن))، همین مطلب را تأیید می کند و می گوید سابقاً نان یکی از غذاهایی بود که منیزیم زیادی در برداشت ولی امروزه باروش جدیدی که برای تهیه ی آن متداول است منیزیم آن بسیار کم است.
. 2- نان سفید در کاهش نسل بشر تأثیر دارد و آدمی را کم خون می کند
ویتامین ای که در ازدیاد نسل کمک می کند در مردمی که قوت غالب آن ها نان سفید است کمبود پیدا کرده و از این راه در کاهش نسل بشر دخالت می کند زیرا این ویتامین در جوانه گندم یافت می شود که ضمن نرم الک کردن آرد با سبوس خارج می شود.هم چنین ماده ای در جوانه گندم موجود است که از کم خونی بدن جلوگیری می کند و آن هم با سبوس، خارج شده و در آرد سفید وجود ندارد.
. 3- یبوست مزاج که ام الامراض بوده و خاص تمدن جدید است به وسیله نان سفید عالم گیر شده است
نوئل فیسنژر که یکی از سرشناس‌ترین دانشمندان کنونی است ثابت کرده است که یبوست مزاج زاییده تمدن جدید است زیرا مردم چون می خواهند نان خیلی سفید بخورند، سبوس آن را حذف می کنند وعلت مستقیم یبوست، حذف همین سبوس گندم است. به این جهت برای معالجه یبوست مزاج، بعضی از اطبا بیماران خود را با سبوس گندم معالجه می کنند.
ملاحظه بفرمایید کار بشر متمدن و دانشمند به کجا رسیده است که نان سفید بی سبوس می خورد که باعث یبوست مزاج می شود، ناچار سبوس خالص را روی آن می خورد که یبوستش علاج شود.
اگر آرد را به طور مناسبی الک کنند که سبوس گندم به اندازه کافیدر آن موجود باشد، باعث می شود که به سهولت مایعات را به خود جذب کرده و سپس در روده ها به تدریج آب را پس داده، مزاج را نرم کرده و لینت بخشیده و از طرف دیگر به طور ملایم روده ها را تحریک و به وسیله انقباضات، به دفع مواد کمک می کند.

4- در نان سفید، کاتالیزورهای لازم برای اعمال حیاتی بدن وجود ندارد
برای اینکه نان گندم خوب هضم و جذب شود و مواد مفید آن به سلول های بدن برسد باید دیاستازها و مواد معدنی موجود آن که حکم کاتالیزور را برای اعمال حیاتی بدن دارند در آرد گندم وجود داشته باشند ولی این ها نیز در سبوس موجودند.



اهمیت و جایگاه نان طبیعی سبوس دار در اسلام و روایات ائمه معصومین(علیهم السلام)
دین مبین اسلام که همواره به امر معاش و کیفیت مطلوب زندگی انسان توجهی ویژه دارد، تأمین نیازهای او را هم مد نظر قرار داده و آب را مایه «قوام» و تداوم زندگی و نان را زمینه برپا داشتن نماز، روزه، حج و دیگر واجبات برشمرده است.
رسول خدا(ص) فرموده اند:خَیْرُ طَعامِکُمُ الْخُبْزُ وَخَیْرُ فاکِهَتِکُمْ الْعِنَب؛بهترین خوراکتان نان و بهترین میوه تان انگور است.
نان بویژه نان گندم از باارزشترین مواد غذایی‌ست که خداوند برای بندگان خود از سر رحمت خلق کرده است.
نان اگر بطور طبیعی و بدون حذف سبوس مورد استفاده قرار گیرد در طول عمر تأثیر بسزایی دارد. نان جلوه رحمت الهی است و باید بدان توجه خاصی مبذول داشت. طب اسلامی در بیان اهمیت نان احادیث بسیار زیادی
برجای گذارده است. احادیثی که سراپا حکمت و پند است. معصومین (ع) از نان سبوس‌دار و آرد الک نکرده استفاده می‌کردند. از عایشه روایت شده که: سوگند به آن خدایی که محمد رسول اللّه (ص) را به حقیقت برانگیخت در خانه رسول (ص) الک نبود و آن جناب هرگز نانی که آرد آن را الک کرده باشند میل نکرد.
از انس بن مالک نقل کرده‌اند که رسول خدا (ص) هرگز نان سفید سبوس گرفته و الک شده میل نمی‌کرد.
از امام صادق (ع) نقل شده که فرمود: چون نماز صبح را خواندی، پاره نانی بخور تا با آن دهان خویش را خوش‌بو سازی، حرارت آن را فرو نشانی، دندان‌هایت را محکم سازی، لثه‌ات را استحکام بخشی، روزی خویش را بدست آوری و خوی خود را نیکو سازی.
سالمندان و علمای سالمند توجه کنند که نان سبوس‌دار میل کنند و هرگز عادت به خوردن نان‌های امروزی نداشته باشند. سبوس نان همه ویتامین‌های لازم برای بدن را در خود دارد. طبیعت نان، گرم مایل به اعتدال است. نان سبوس‌دار ملین طبع و پیشگیری‌کننده از چاقی‌ست. زود هضم می‌شود و رافع بواسیر و شقاق و سرطان معده و روده است. نانی که سبوس آن را گرفته باشند دارای خواصی برعکس نان سبوس‌دار است؛ پس نباید در اجتناب از آن تردید کرد. اگر نان سبوس دار همراه سیاه‌دانه، کنجد، رازیانه، زیره، شنبلیله و با میوه و سبزی میل شود غذایی کامل است و مصرف منظم آن سبب تقویت مزاج کهنسالان می‌شود.
یکی دیگر از نان های مفید برای بدن نان جو است که برای آن خواص اعجاب انگیزی ذکر شده است . متخصصین می گویند یکی از راههای کاهش اشتهای کاذب و کمک به کاهش وزن بدن ، خوردن جو پخته شده در ابتدای صبح و قبل از صبحانه می باشد. جو تاثیر بسزایی در کاهش کلسترول، فشار خون، چربی و کاهش خطر ابتلا به سرطان دارد. فیبر موجود در جو باعث می شود که این غذا به آهستگی در بدن هضم شود و در نتیجه فرد برای مدت طولانی تری سیر می ماند.
امام رضا (ع) در تعریف از این ماده شگفت انگیز می فرمایند: برتری نان جو برگندم ، همانند برتری ما بر دیگر مردمان است . هیچ پیامبری نیست که برای خورندۀ نان جو دعا نکرده و برای او برکت نخواسته باشد . و هیچ درونی نیست که جو ، بدان در آمده و همۀ دردها از آن بیرون نرفته باشد . جو ، خوراک پیامبران و غذای نیکان است.
* با توجه به مطالب فوق مصرف نان سبوس‌دار را برای عموم مردم جهت تحکیم سلامتی و طول عمر و مصون ماندن بدن از سرطان‌ها و سکته‌های مغزی و قلبی اکیدا توصیه می‌کنیم و بسیار ضروری و لازم است که از مصرف نان بدون سبوس جدا اجتناب شود.

نتیجه گیری
حال سوال مهم و کلیدی اینجاست که چرا با توجه به تاثیر شگفت انگیز نان در سلامت نسل بشر و اشارات فراوان ائمه معصومین به این مهم فراموش شده و همچنین تایید این مطلب از سوی دانشمندان مشهور عصر حاضر،به هیچ عنوان شاهد آثار مفید نان در سلامت مردم جامعه نیستیم؟جواب به سادگی و آسانی مشخص است.حذف سبوس از نان،استفاده از خمیر مایه که ماده ای شیمیایی است به جای خمیر ترش مرسوم در گذشته،استفاده از نمک شیمیایی به جای نمک طبیعی،استفاده از فولیک اسید و آهن شیمیایی به جای دانه های مقوی طبیعی همچون کنجد،سیاهدانه،زیره و....بله نان با این همه مواد شیمیایی به جای سلامتی برای جامعه ارمغانی جز ابتلا به سرطان،دیابت،کم خونی،یبوست،ورم معده و انواع مشکات گوارشی،سکته های مغزی و قلبی و...نخواهد داشت.
تهیه و تنظیم:محقق و پژوهشگر طب سنتی ایرانی اسلامی،ایمان مهدویان راد
علاقمندان در صورت نیاز و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره همراه 09163410935
















تهیه و تنظیم:محقق و پژوهشگر طب سنتی ایرانی اسلامی،ایمان مهدویان راد


صورت جلسات انجمن

جلسه هیات مدیره

یکشنبه، ۲۶ خرداد ۱۳۹۲

جلسه هیات مدیره با حضوراعضا در دفتر انجمن تولید کنندگان داروها و فرآورده های گیاهان دارویی برگزار شد و نتایج بشرح زیر میباشد..